webinar

3 vigtige krav til kvalitetssystemet

Vil du se webinaret? 

Tryk på den røde knap i bunden af din skærm og få adgang nu.


Producerer I varer af høj kvalitet? - og har I data til at underbygge denne påstand, når kunden vil ABC kategorisere samarbejdet? For højkvalitetsprodukter er løbende produktudvikling et vigtigt parameter for at opretholde konkurrencefordelen- og her kan dokumentation fra et kvalitetssystem spille en markant rolle. 

På baggrund af mange års erfaring med forretningssystemer til logistik- og produktionsvirksomheder har vi samlet de grundlæggende elementer i et specialudviklet modul til kvalitetshåndtering. 

Er du parat til mere digitalisering på området - så se vores integrerede kvalitetsmodul i Microsoft Dynamics365 Business Central, der både sikrer dig målinger, men også automatiserede handlinger ved afvigelser, styr på placering og kalibrering og meget andet.

Se med her og få en introduktion til modulet og få vores bud på tre essentielle parametre til valg af forretningssystem til kvalitetshåndtering.

 

 

Dagens program og indhold:

 

Kvalitetssystem og arbejdsgange

 

Kvalitetssystem i integration med øvrige systemer

 

Kvalitetssystem specifikt til en branche.

Din vært på webinaret

Webinaret bliver præsenteret af Bo P. Winther, salgsdirektør i Bredana Solutions.  

Baseret på sin mangeårige erfaring med ERP-løsninger i handels- og produktionsvirksomheder, vil Bo guide dig igennem de vigtigste nyheder i Dynamics 365 Business Central.

Bo P. Winther

Salgsdirektør


keyboard_arrow_up