Vores værdier

Vores værdier er ledestjernen i hverdagen

Vores tre værdier er ledestjernerne i det daglige og fundamentet for, hvordan vi arbejder og løser vores projekter. Kort fortalt, så handler det om, at dét vi siger, er også dét, vi gør.

1. Troværdighed

​For os er troværdighed lig med, at vi holder hvad vi lover, og kommunikerer rettidigt. Det. betyder, at vi altid tilstæber at afstemme forventninger, og du kan stole på, hvad vi siger. 

2. Engagement

Vi brænder for det, vi arbejder med, og har stor faglig stolthed. I det daglige betyder det, at kunden oplever indlevelse og ansvarlighed fra vores side, og at den samlede løsning kommer helt i mål. Vi slipper ikke projektet, før vi er sikre på, at vi har gjort vores bedste for, at det hele virker.

3. Forretningsforståelse

​Vi forstår virksomhedens processer og taler kunden ”sprog”. Det betyder, at vores konsulenter har stor erfaring i, hvordan en virksomhed arbejder, og kan give kunden sparring på højt fagligt plan. I praksis er dette ensbetydende med, at de fleste af vores konsulenter har en baggrund i en virksomhed inden for eksempelvis produktion eller logistik.

Vores mission

Vi leverer IT-løsninger, som optimerer virksomhedens arbejdsgange og medvirker til at skabe værdi.

Vores vison

Vi vil være Microsoft partneren med den højeste grad af troværdighed, forretningsforståelse og værdiskabelse.

Vores motto

IT der styrker din forretning.

Skal vi tage en snak?

Er din virksomhed interesseret i en uforpligtende snak, om hvordan Bredana Solutions kan hjælpe dig? Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

keyboard_arrow_up