En del af 9altitude

Bredana Solutions 

Vi er en stærk it-partner med med mere end 30 års erfaring. 
Læs mere om hvem vi er, samt hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. 

Bredana Solutions har leveret it-løsninger til danske virksomheder i over 30 år. Vi startede i 1989 – længe inden digital teknologi var en selvfølge i erhvervslivet.  

Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning.

De fleste af vores konsulenter er derfor hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi.

Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds fagfolk og være med til at sikre, at I får en IT løsning, som kan medvirke til at styrke jeres forretning.

Vi er en del af 9altitudes

Bredana Solutions tilbyder ERP-løsningen Dynamics 365 Business Central til mindre og mellemstore virksomheder. Vi er også specialister i CRM-løsningen Dynamics 365 Sales samt Dynamics 365 Field Service.

I maj 2021 blev vi en del af det belgiske selskab 9altitudes, der vækster stærkt i Danmark. Vi er dermed kommet i godt selskab med bla. Optimate, der drifter og  implementerer Dynamics AX, Dynamics 365 FO, Dynamics 365 CRM og Business Intelligence. 

Sammen kan vi ERP-mæssigt levere bredt indenfor Microsoft Dynamics 365 platformen, og fortsat indenfor logistik- og produktionsområdet - til virksomheder af forskellige størrelser.

Sammen er vi et stærkt Microsoft-hus med fokus på logistik- og produktionsområdet. 

”Netop nu ser vi utroligt spændende muligheder i Dynamics 365 CE markedet, hvor vi oplever en stærk vækst. Og med det nye samlede team er vi godt repræsenteret på alle områderne af D365-platformen, hvilket stiller os markant stærkere på det danske marked - især indenfor Dynamics 365 CE, hvor vi nu bliver +20 medarbejdere”, siger René J. Frøkjær CEO hos Optimate og Bredana Solutions efter sammenlægningen.

Med samlet +125 konsulenter, så har vi eksperter med viden om netop jeres brancher og udfordringer. 

I Bredana Solutions anbefaler vi vores brancheløsninger til produktion, producenter af maskiner og anlæg (ordreproduktion) samt logistik og handel på basis af Dynamics 365 Business Central.

Vi har udviklet CRM løsninger til Salg ogField Service på basis af Dynamics 365 Sales og Microsoft Field Service. 

Disse løsninger indeholder smarte funktionaliteter, som giver fordele og værdi i hverdagen – og fører til en styrket bundlinje.

En organisation i konstant vækst

Bredana Solutions har hovedkontor i Kolding og en stor afdeling i Aarhus.
Sammen med Optimate er vi ligeledes repræsenteret i Vejle, Aalborg, Esbjerg, Sønderborg og Odense. 

Vi beskæftiger samlet set +40 medarbejdere og ialt +125 medarbejdere i de to selskaber.

Uanset hvad du vil høre nærmere om, kan du altid kontakte os i et af selskaberne - så skal vi nok guide jer til den bedste løsning til jeres virksomhed.

70 10 20 28

Vores mission

Vi leverer IT-løsninger, som optimerer virksomhedens arbejdsgange og medvirker til at skabe værdi.

Vores vison

Vi vil være Microsoft partneren med den højeste grad af troværdighed, forretningsforståelse og værdiskabelse.

Vores motto

IT der styrker din forretning.

Skal vi tage en snak?

Er din virksomhed interesseret i en uforpligtende snak, om hvordan Bredana Solutions kan hjælpe dig? Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

keyboard_arrow_up