Bredana Gruppen er

Bredana Solutions og Bredana Axcite

Vi er en stærk it-partner med to selvstændige selskaber: Bredana Solutions og Bredana Axcite. Læs mere om hvem vi er, samt hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. 

Bredana Gruppen har leveret it-løsninger til danske virksomheder i over 30 år. Vi startede i 1989 – længe inden digital teknologi var en selvfølge i erhvervslivet.  

Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning.

De fleste af vores konsulenter er derfor hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi.

Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds fagfolk og være med til at sikre, at I får en IT løsning, som kan medvirke til at styrke jeres forretning.

Vi er to selvstændige selskaber

Vi har specialiseret os i to selskaber med hver sine kompetencer og Dynamics 365-løsninger fra Microsoft.

Bredana Solutions tilbyder ERP-løsningen Dynamics 365 Business Central til mindre og mellemstore virksomheder. Vi er også specialister i CRM-løsningen Dynamics 365 Sales samt Dynamics 365 Field Service.

Bredana Axcite leverer ERP til større virksomheder, herunder Dynamics 365 Finance og Dynamics 365 Supply Chain Management. 

Hvis nogle af navnene virker ubekendte, er det fordi Dynamics 365 har afløst tidligere løsninger, som fx Dynamics AX, NAV og CRM.

Vi er specialister i Dynamics 365 

Vi har arbejdet med disse systemer, siden de kom frem. Og vores medarbejdere er blandt landets førende på området.

Til store virksomheder inden for produktion, handel og distribution har vi udviklet brancheløsningen Axcite Logistics på basis af Dynamics 365 for Finance and Operations, som standard løser opgaverne langs hele logistikkæden.

Til mindre og mellemstore virksomheder anbefaler vi vores brancheløsninger til produktion, producenter af maskiner og anlæg (ordreproduktion) samt logistik og handel på basis af Dynamics 365 Business Central.

Vi har udviklet CRM løsninger til Salg og Field Service på basis af Dynamics 365 Sales og Microsoft Field Service.

Disse løsninger indeholder smart funktionalitet, som giver fordele og værdi i hverdagen – og fører til en styrket bundlinje.

En organisation i konstant vækst

Bredana har hovedkontor i Kolding og en stor afdeling i Aarhus.

Vi beskæftiger samlet set cirka 65 medarbejdere.

Uanset hvad du vil høre nærmere om, kan du altid kontakte os på ét hovednummer:

70 10 20 28

Vores mission

Vi leverer IT-løsninger, som optimerer virksomhedens arbejdsgange og medvirker til at skabe værdi.

Vores vison

Vi vil være Microsoft partneren med den højeste grad af troværdighed, forretningsforståelse og værdiskabelse.

Vores motto

IT der styrker din forretning.

Skal vi tage en snak?

Er din virksomhed interesseret i en uforpligtende snak, om hvordan Bredana Solutions kan hjælpe dig? Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

keyboard_arrow_up