POWER BI

Kom nemt i gang - med en prekonfigureret integration

Som skabt til hinanden

Få meget mere ud af dine data med Power BI fra Microsofts Power Platform, der er som skabt til at integrere med jeres øvrige forretningssystemer. Så får I meget mere ud af data - på tværs af orgsnisationen.  

Og I kan tilmed komme i gang med det samme. Vi har gjort det enkelt at interegrere Power BI, idet vi har udviklet en branchespecifik og prekonfigureret løsning, der sikrer en smidig og hurtig opstart. 

Kontakt os og få en tidsplan over, hvornår I kan være i gang 


Mange fordele ved Power BI

Ved at integrere jeres forretningssystemer med Power BI er der mange fordele at hente i arbejdet med jeres data. Power BI er Microsofts foretrukne system til business intelligence og passer som skabt til jeres øvrige Dynamics 365 løsninger, men kan også integreres med øvrige forretningssystemer. 

Altid friske data

Dine rapporter er altid i form med opdaterede data, direkte fra Dynamics Business Central. Det sikrer også at alle kolleger arbejder med de samme real-time tal og derved opnår det bedste fundament for korrekt rapportering. 

hyperlink-3


Hurtigt i gang

Efter mange års erfaring med branchespecifikke forretningssystemer, har vi udviklet en helt særlig startpakke til Power BI. Så bliver det ikke nemmere at komme i gang med at få mest mulig ud af jeres data på tværs af organisationen.

office-desk-1


Skab det bedste beslutningsgrundlag

Med Power BI får I det bedste redskab til at arbejde med jeres business intelligence. Det giver langt det bedste beslutningsgrundlag for forretningen, når I har alle data samlet. 

 

laptop-idea


Minimer fejlrisikoen

Når der arbejdes med fuldt opdaterede data, i et system, der taler sammen med jeres øvrige forretningssystemer, så vil det alt andet lige minimere risikoen for at få fejldata med ind i rapporteringen. 

layout-dashboard-1


Vil du vide mere om
Power BI - KICKSTART?

Vi giver gerne en demo af løsningen. Udfyld formularen og bliv kontaktet. 

keyboard_arrow_up