Tasklet Mobile WMS

Scannerløsning der optimerer lagerprocesserne. Direkte integreret med Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

Mobile WMS til Dynamics 365 Business Central

Med en Mobile WMS scannerløsning kan du optimere en lang række processer, hvor særligt produktion og lager kan forbedre sporbarhed, kvalitet og effektivitet. 

Se i videoen hvordan Mobile WMS fra Tasklet – et værdifuldt tillægsmodul i Dynamics 365 Business Central – optimerer lagerprocesserne ved spore varer, nedbringe fejlkilder og sikre kvalitetskontrol i realtid.

Hør mere om Mobile WMS


Mange fordele med Mobile WMS

Integrationen mellem Dynamics Business Central (NAV) og Tasklet Mobile WMS giver jer blandt andet live data på lokationer og kvalitetskontrol i varepluk og modtagelse.


Minimere fejlkilder på lager og ordrer 

Med Mobile WMS får du et digitalt system, som skaber overblik over lagerbeholdningen og hjælper med at reducere fejl under lageroptælling. Den digitale scannerløsning kan også nedbringe fejlkilder ved fx ordrer til modtagelse, lager og pluk.

warehouse-package


Overblik overalt med live data

Med live data på alle lokationer sikrer du, at jeres lagermedarbejdere har alle nødvendige oplysninger lige ved hånden, uanset hvor de befinder sig. Løsningen gør det muligt at identificere vareantal og placeringer og flytte varer rundt for at optimere plads og levering. 

data-file-bars


Kvalitetskontrol af varer og forsendelser

De mobile scannere hjælper jer med at kvalitetskontrollere varer i modtagelsen, før de sendes videre til jeres pluklager. Dette betyder også, at I får komplet sammenhæng mellem varerne registreret i Dynamics ERP-systemet og varernes fysiske placering på jeres lager.

shipment-in-transit


Sporbarhed og præcision

Da alle varer bliver scannet via stregkoder, sikrer din virksomhed, at kunden altid modtager den rigtige forsendelse. I sikrer dermed fuld sporbarhed på materialeforbrug og produktionsomkostninger for producerede og solgte varer. Dette forbedrer præcisionen om jeres omkostningsstyring. Og det giver jer komplet indblik i produkters livscyklus. 

view


Effektivitet i hænderne

Lagermedarbejdere kan gennemføre opgaver som modtagelse og pluk endnu hurtigere end tidligt. Data fra Dynamics Business Central er altid lige ved hånden via terminalerne, hvilket betyder, at I sparer tid med at gå til og fra stationære arbejdspladser. Alt i alt kan I gøre tingene hurtigere og begår færre fejl.

barcode-scan


Andre fordele med Mobile WMS

Mobile WMS fra Tasklet Factory er et tillægsmodul i Dynamics 365 Business Central med en lang række fordele.

Med løsningen kan du også:

Få info om vares placering og antal eller tildel varer en placering (BIN)

Tilpasse brugerdefinerede funktioner via Dynamics BC

Registrere og kontrollere varer med LOT-numre, udløbsdato og serienummersporing

Gennemføre optællinger og mærkatoptælling

Benytte enkelt eller konsolideret pluk af salgsordrer

Vise indholdet af en placering (BIN)

Styre og kontrollere forsendelsesprocessen

Vil du vide mere om Mobile WMS?

Vi giver gerne en demo af løsningen i Business Central. Udfyld formularen og bliv kontaktet. 

keyboard_arrow_up