Sæt strøm til jeres data

Microsoft Power Platform

Power BI, Power Apps, Power Automate og Power Virtual Agents: Microsofts Power Platform hjælper virksomheden med at synliggøre, automatisere og analysere data. 

Hvad kan du med Microsofts Power Platform?

Med Power Platformen kan du udnytte virksomhedens data til at skabe skræddersyede applikationer. Alt sammen uden erfaring med at kode. Power Platformen indeholder Power BI, Power Apps, Power Automate og Power Virtual Agents. 4 stærke applikationer som hjælper virksomheden med at synliggøre, automatisere og analysere sine data, som I fx kan bruge i Office 365 og Dynamics 365.  

Få en gratis demo

Power Platformen består af 4 stærke apps

Power BI, Power Apps, Power Automate og Power Virtual Agents kan bruges på kryds og tværs  


Power BI

Med Power BI kan du analysere virksomhedens data på kryds og tværs og opnå en flottere grafisk præsentation af jeres nøgletal.

Få Microsofts bedste værktøj til at bygge informative rapporter og visuelle dashboards, som baserer sig på vigtige data og nøgletal fra salg, økonomi, kundeservice eller andre afdelinger. I kan dele dashboards og rapporter på websites, i SharePoint og Microsoft Teams, og selvfølgelig via de andre Apps i Power Platformen. 

Power BI trækker data fra Common Data Service eller andre databaser, så du kan styre og definere dataentiteter fra centralt hold. Power Apps

Med Power Apps får I en udviklingsplatform til selv at kunne bygge apps til mobil og web.

Nu er app-udviklingen ikke kun for ’kodehajerne’. Ved hjælp af en masse skabeloner og drag ’n drop funktioner alle udenfor it-afdelingen kode apps og være i luften på rekordtid. 

Hvilke apps kan du så bygge? Det kan fx være tjeklister til en servicemontør, eller formularer til kundeservice. Eller du kan skabe din egen frokost-app ligesom vi har gjort hos Bredana. Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan bygge med Power Apps. 

Common Data Service strukturerer jeres data

Common Data Service er platformen, som gør det nemt at strukturere data i Power Platformen og integrere fra forskellige Dynamics-systemer og Office-programmer. 

Du kan endda integrere systemer udenfor Microsofts univers. Det betyder, at I kan bygge nye tilpassede applikationer og automatisere workflows baseret på et fast sæt data og forretningsregler. 

Common Data Service er en sikker database i Azure cloud med standardiserede dataentiteter og definitioner. Ved at samle data fra Dynamics 365 Business Central, Office 365 – og eventuelt tredjeparts-løsninger – kan du gøre jeres data anvendelige på tværs af systemer og apps.

Fælles datasprog og datamodel

Det kræver normalt større integrationer at få systemer til at ”tale” sammen. Ofte fordi der er forskel på hvordan dataentiteter bliver defineret eller navngivet, fx ’kunder’ og ’kontaktpersoner’. Forskellene i dataentiteter bliver løst med Common Data Services, som indeholder et katalog med standarddefinitioner.  

Common Data Services sikrer, at der kun findes én standarddefinition, så I kan stole på data og bruge dem. På den måde kan I samle data og strømline dataentiteter, så I kan integrere apps i Power Platformen. 

Det skaber større overblik over virksomheden og gør det muligt for alle medarbejdere at udnytte en større del af jeres data. 

Hvad kan du forbinde? 

Der findes over 300 connectors, som forbinder data fra apps


Power Automate

Med Power Automate (tidligere kendt som Microsoft Flow) kan du automatisere workflows mellem apps og services.

Disse workflows kan din virksomhed bruge til at integrere og opdatere data, synkronisere filer og få automatiske beskeder. Du kan også kontrollere, at medarbejdere følger samme proces og samme trin fx indenfor kundeservice eller anmodninger til it-afdelingen. 

Alt i alt kan du skabe en masse automatiseringer, som sparer jer for mange arbejdstimer og administration. 

Power Virtual Agents

Med Power Virtual Agents kan du bygge chatbots, som automatisk kan besvare kundernes spørgsmål om jeres produkter og services. 

Med Microsofts indbyggede kunstige intelligens vil brugerne opleve en virkelighedstro chatsamtale, som effektivt hjælper kunderne med svar på det, de har brug for. 

Alle kan gå i gang med at bygge firmaets bot - uden kendskab til kodning - og koble den sammen med resten af virksomhedens data. Samtidig er det nemt at holde jeres chatbot opdateret. Der er ingen infrastruktur at vedligeholde og heller ingen komplekse systemer at deploye. 


Forbind data og programmer

Opret forbindelse til 300+ datakilder ved hjælp af et bibliotek med connectorer og Common Data Service. 

Populære forbindelser

Forbind dine data og Microsofts applikationer med et hav af andre populære apps som fx SharePoint, SQL Server, Office 365, Salesforce, Facebook og mange andre.  

Se hele connector-biblioteket

Vil du vide, hvordan Power Platformen kan hjælpe din virksomhed?

Bestil et opkald. Naturligvis uforpligtende og uden beregning. Bare udfyld formularen. 

keyboard_arrow_up