Dynamics 365 Business Central SaaS

Hold ERP-systemet Evergreen

 

 

Drift af ERP-systemet er gjort mere simpelt med de løbende opgraderinger. Men det kan alligevel være en udfordring at holde overblik over de nyeste funktioner. 

Med en Evergreen tillægsservice kan I overlade opgraderingerne til os og få personlig vejledning i, hvad den nyeste opgradering betyder for netop jeres system. 

 

 

Får I implementeret de løbende ERP-opgraderinger? Eller virker det uoverskueligt at få overblik over de nyeste funktioner? 
Med en Evergreen tillægsservice kan I overlade opgraderingerne til os og få personlig vejledning i, hvad den nyeste opgradering betyder for netop jeres system. 

 

Ingen overraskelser

Tidligere var en ERP-opgradering en ressourcekrævende opgave på tværs af organisationen. Men med de nuværende løbende opgraderinger, vil der kunne holdes et langt bedre fokus på udvikling frem for blot vedligeholdelse.

Tilmed kan vi tilbyde at sørge for, at hver opgradering forløber gnidningsfri og er tilpasset jeres behov - en afgørende service til alle virksomheder, der ønsker at sikre de systemmæssige forudsætninger for optimal drift og udvikling. 

Så er det slut med uforudsete funktionsforstyrrelser og I kan planlægge såvel budget som interne ressourcer på forhånd - og undgå ubehagelige overraskelser. 

Se webinaret og bliv hurtigt klogere på hvad en EVERGREEN løsning kan gøre for jeres forretning >

Få mest ud af investeringen

En ERP-opgradering er altid en ressourcekrævende opgave på tværs af organisationen. Ikke mindst for IT-ressourcerne, der vedligeholder servere og tilpasser systemerne i de tidligere så omfattende opgraderinger.

Med en Evergreen tillægsservice får I løbende sparring omkring den nyeste opgradering - og de muligheder der ligger for netop jeres system. Ved hver opgradering sørger vi for både statusrapport, opgradering og eventuelle fejlrettelser.

Rapporten er et stærkt beslutningsgrundlag for omfanget af den kommende opgradering, og giver en værdifuld tilstandsrapport af jeres systemer – så bliver det straks mere enkelt at vurdere og planlægge ressourcerne til opgaven. Så er der ingen overraskelser og I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning.

Ingen blinde vinkler

Med Evergreen kender I hvert år de tekniske opgraderinger, der er mulige. Det får I serveret i et testmiljø, hvor I kan blive fortrolige med de nye funktioner, forud for opgraderingen. 

Alt efter om jeres opgraderinger opstartes automatisk eller manuelt, så kan I endda selv vælge hvornår I vil med på det sidste nye – eller hvornår I vil sidde en opgradering over. På den måde er der ingen blinde vinkler, for I ved præcist hvad I kan få i den nye version. I ved også bedst selv, hvornår på året det planlægningsmæssigt vil være bedst at gennemføre opgraderingen. 

Og budgettet? Det bliver noget nemmere at budgettere hen over året, når udgifterne kendes på forhånd – så slipper I også for at skubbe en stor og ukendt årelang pukkel af opgraderingsomkostninger foran jer. 
En ting er helt sikkert; opgaven bliver aldrig lige så ressourcekrævende som de opgraderinger I har kendt hidtil. 

 

Overlad drift og vedligehold til fagfolk, der kender netop jeres system

 

Løbende tilstandsrapport på systemets drift og funktionaliteter

 

Frigiv interne IT-ressourcer til forretningsudvikling 

Det bedste beslutningsgrundlag 

Med en Evergreen løsning, vil der kunne holdes et langt bedre fokus på den forretningsorienterede udvikling, frem for vedligeholdelse. Det betyder at I kan arbejde langt mere agilt med at få fuldt udbytte af forretningssystemerne, mens vi sørger for de løbende opgraderinger. 

 

Vil du høre mere om Evergreen?

Vi står klar til at bringe din virksomhed trygt ind i næste generation af Dynamics ERP.

Kontakt vores salgsteam på 70 10 20 28. Eller udfyld formularen, så kontakter vi dig: 

 

keyboard_arrow_up