Dynamics 365 Customer Engagement

En del af noget større: 
Bredana Solutions og Optimate står sammen om CRM

 

 

Bredana Solutions og Optimate er blevet en del af den samme koncern og kan i den forbindelse lancere et stærkt, samlet hold på Microsoft Dynamics Customer Engagement.

Over tid vil du komme til at kende os som 9altitudes. 

 

 

Bredana Solutions og Optimate er blevet en del af den samme koncern og kan i den forbindelse lancere et stærkt, samlet hold på Microsoft Dynamics Customer Engagement.

Over tid vil du komme til at kende os som 9altitudes. 

”Jeg glæder mig over at vi nu kan styrke kunderne hele vejen rundt om Customer Engagement, med nye kolleger. Vi supplerer hinanden perfekt og kan dermed løfte endnu større, samlede projekter,”  Optimate kollega.

Et samlet team

Bredana Solutions og Optimate er blevet en del af den samme koncern og kan i den forbindelse lancere et stærkt, samlet hold på Microsoft Dynamics Customer Engagement. Over tid vil du komme til at kende os som 9altitudes.

Det betyder at vi nu står stærkere med et større hold af engagerede og erfarne specialister, der arbejder sammen for at styrke jeres forretning med den bedste Customer Engagement løsning – både indenfor Sales, Field Service, Customer Service og Marketing.  

Selvom I sædvanligvis samarbejder med Bredana Solutions og nu møder en Optimate kollega - eller omvendt - så er jeres forretning og jeres data fortsat i trygge hænder. Vi er stadig det samme hold som I kender – nu har vi blot flere kompetencer at trække på.

I en overgangsperiode vil I kunne stifte bekendskab med konsulenter fra såvel Bredana Soltuions som Optimate. Vi supplerer hinandens faglige kompetencer og sørger for at I mødes af præcis den konsulent, der har det rette kendskab til jeres forretning.
Over tid, vil I kende os som 9altitudes – et samlet team, som i fællesskab hjælper jeres virksomhed til nye højder.  

 

Se mere om Customer Engagement løsningerne 

 

Dynamics 365 Sales

CRM-løsningen der faciliterer vedligeholdelse og udbygning af relationer med fokus på at øge salg og markedsandel via kundepleje, events og branding.

 

Dynamics 365 Field Service

Et komplet system når I vil levere proaktiv service, effektivisere arbejdsdagen for kørende teknikere og øge indtjeningen på hele serviceafdelingen.

 

Dynamics 365 Customer Service

Når I har behov for et skarpt overblik over alle henvendelser, så det sikres, at alle kunder får en god oplevelse. Det optimerer kunderelationen og integrerer hele forretningen i ét system.

 

Dynamics 365 Marketing

Når I vil automatisere marketing og skabe varme leads i intelligent og datadrevet interaktion med jeres kunder. Marketingdata er klar til næste niveau – og kunderne forventer det!   

 

Derfor valgte KA Interiør Dynamics CRM

”Vi håndterer dobbelt så mange kunder med samme salgsressourcer. Det er det bedste salgsstyringsværktøj.”

Kristian Bonde Salgs- og marketingdirektør i KA Interiør

Læs, hvad de siger om os


Derfor valgte Guldager Dynamics Field Service

”Algoritmen, der optimerer kørsel for teknikerne, er særligt relevant, når der bliver kørt mange kilometer på landevejene. Det betyder, at vi i vores leasingaftale kan reducere antallet af kørte kilometer og både sparer penge på biler og kørsel, samt reducere vores Co2-udledning.”

Claus Christian Torbøl, CEO i Guldager A/S

 

Læs, hvad de siger om os


Bredana Solutions

Bredana Solutions er med mere end 30 års erfaring, en stærk partner til den digitale rejse igennem Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics CE og Business Intelligence. Med et indgående branchekendskab til produktions- og logistikvirksomheder, fokuserer vi løsningerne på jeres udvikling og udfordringer. 

 

Optimate

I Optimate er vi digitale problemknusere, der forstår at bruge teknologien bag Dynamics AX, Dynamics 365 FO, Dynamics 365 CE og Business Intelligence til at skabe forretningsmæssig værdi for jer og understøtte jeres digitale rejse. 

 

9altitudes

9altitudes er godt på vej til at blive en af Europas førende Microsoft konsulent-huse. Målet er, at kunne understøtte de europæiske produktions- og logistikvirksomheder på digitaliseringsrejsen - og med kolleger i bla. Belgien, Holland og Frankrig, står vi klar til at supportere jeres vækst og udvikling til nye højder. 

Bliv kontaktet om Customer Engagement løsningerne

Få mere at vide om mulighederne med Dynamics 365 Sales, Field Service, Customer Service og Marketing. Udfyld formularen og bliv kontaktet. 

keyboard_arrow_up