Jobmulighed

Virksomhedskonsulenter: 
produktion, handel og logistik

Arbejdssted: Kolding eller Aarhus

Brænder du for at optimere processer i virksomheder med produktion, handel og logistik?
Vi vækster kraftigt og søger to virksomhedskonsulenter, der kan designe effektive løsninger i Microsoft Dynamics 365 Business Central og drive projekter succesfuldt i mål. 

Bredana Solutions er en solid it-virksomhed i vækst med speciale i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vores kunder er mellemstore virksomheder indenfor handel, logistik og produktion. Vi oplever stor tilgang af nye kunder og projekter til netop disse brancher, hvor vi har speciale i at implementere løsninger, der optimerer virksomhedsprocesser. 

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med godt kollegaskab, bonusordning og andre favorable personalegoder. Vores medarbejdere har ofte høj anciennitet i Bredana Solutions, for hos dem er de langvarige relationer vigtige, både i relation til kunder og medarbejdere. Derfor vægter vi også deres medarbejderes motivation højt, og vi går langt for at sikre tilfredshed, et godt arbejdsmiljø samt har fokus på work-life-balance. 

Bredana Solutions har hovedkontor i Kolding og afdeling i Aarhus. Vi kan derfor være fleksible med hensyn til arbejdssted.

Tag ansvar for implementeringsprocessen og sikr kunden den rigtige ERP-løsning

Som virksomhedskonsulent får du en vigtig rolle i at optimere kundens processer indenfor logistik og produktion. Kort sagt designer du løsninger i Microsoft Dynamics 365 Business Central, som effektiviserer kundens forretning.

Du er med i hele processen – fra behovsanalysen og design af løsningen til udvikling og tilpasning, implementering samt vejledning og undervisning i systemet. I processen arbejder du tæt sammen med systemudviklerne, som står for de programmæssige tilpasninger og den tekniske installation. Samtidig driver du eller bidrager til projektledelsen.

Du bliver en del af et stærkt team med fagligt kompetente kollegaer, som hjælper med at dygtiggøre dig i konsulentrollen. Du får mange muligheder for at udvide og opkvalificere kompetencer, tage ønskede certificeringer og udvikle dig både fagligt og personligt. 

Dine opgaver

  • Analysere og optimere processer
  • Løsningsdesign og tests
  • Udarbejde vejledninger og undervise kunder
  • Opsætning og implementering

Om dig

  • Du kan se dig selv i rollen som rådgiver og underviser
  • Er god til at gennemskue komplekse udfordringer og finde løsninger
  • Har et højt drive og er initiativrig
  • Erfaring med produktion, logistik eller økonomi
  • Erfaring med Microsoft Dynamics Business Central / NAV – enten som konsulent eller som superbruger i en virksomhed. 

Ansøgning

Vi samarbejder med Change Direction om at finde den rette profil til stillingen. Ansøg via nedenstående link.

Ansøg hos Change Direction

 

Personlig udvikling i en afvekslende hverdag

Hos os får du en attraktiv arbejdsplads med godt kollegaskab, bonusordning og andre favorable personalegoder.

Vores medarbejdere har ofte høj anciennitet i Bredana Solutions. Hos os er de langvarige relationer vigtige, både for kunder og medarbejdere. Derfor vægter vi vores medarbejderes motivation højt, og går langt for at sikre tilfredshed. 

Læs mere om Bredana Solutions som arbejdsplads på vores Karriereside

Om Bredana Solutions

Bredana Solutions er en del af Bredana Gruppen, som har leveret IT- og ERP-løsninger til danske virksomheder i mere end 30 år. Bredana Gruppen er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger omkring 70 medarbejdere fordelt på kontorene i Aarhus og Kolding.

keyboard_arrow_up