Jobmulighed

Virksomhedskonsulent: 
speciale i økonomi

Arbejdssted: Kolding

Personlig udvikling i en afvekslende hverdag

Motiveres du af, at bruge din viden, indsigt og erfaring inden for økonomi? Vi søger en virksomhedskonsulent, der kan designe effektive økonomiløsninger i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Bredana Solutions er en solid it-virksomhed med speciale i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vores kunder er mellemstore virksomheder indenfor handel, logistik og produktion. Over en lang periode har vi oplevet stor tilgang af nye kunder og projekter til netop disse brancher, hvor vi har speciale i, at implementere løsninger, der optimerer virksomhedsprocesser. Fokus er økonomi, men er dit speciale produktion/logistik, så har du også muligheden. 

Grundet den kraftige vækst søger de endnu flere kollegaer til teamet af dygtige ERP-konsulenter. De har hovedkontor i Kolding og afdeling i Aarhus. Arbejdspladsen er i Kolding.

 

Tager ansvar for implementeringsprocessen og sikrer kunden den rigtige ERP-løsning

Som virksomhedskonsulent er det dit ansvar at levere professionel rådgivning og assistance til kunden. Du får således en vigtig rolle i at optimere kundens processer inden for økonomiområdet. Kort sagt designer du Dynamics ERP-løsninger, som er med til at effektivisere kundens forretning.

Du er med i hele processen – fra behovsanalysen og design af løsningen til udvikling og tilpasning, implementering samt vejledning og undervisning i systemet. I processen arbejder du tæt sammen med systemudviklerne, som står for de programmæssige tilpasninger og den tekniske installation. Samtidig driver du eller bidrager til projektledelsen.

Du bliver en del af et stærkt team med fagligt kompetente kollegaer, som hjælper med at dygtiggøre dig i konsulentrollen. Du får mange muligheder for at udvide og opkvalificere kompetencer, tage ønskede certificeringer og udvikle dig både fagligt og personligt. 

Dine opgaver

  • Analysere og optimere processer med fokus på økonomiområdet
  • Løsningsdesign og tests
  • Udarbejde vejledninger og undervise kunder
  • Opsætning og implementering

Om dig

  • Du trives i rollen som konsulent, rådgiver og underviser
  • Er god til at gennemskue komplekse udfordringer og finde løsninger
  • Har et højt drive, er initiativrig og får afsluttet opgaverne
  • Har minimum nogle års erfaring med økonomi
  • Har erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central (alternativt Dynamics NAV) enten som konsulent eller som superbruger i en virksomhed. 

Ansøgning

Vi samarbejder med Change Direction om at finde den rette profil til stillingen. Ansøg via nedenstående link.

Ansøg hos Change Direction

 

Vi tilbyder

Hos os får du en attraktiv arbejdsplads med godt kollegaskab, bonusordning og andre favorable personalegoder.

Vores medarbejdere har ofte høj anciennitet i Bredana Solutions. Hos os er de langvarige relationer vigtige, både for kunder og medarbejdere. Derfor vægter vi vores medarbejderes motivation højt, og går langt for at sikre tilfredshed. 

Læs mere om Bredana Solutions som arbejdsplads på vores Karriereside

Om Bredana Solutions

Bredana Solutions er en del af Bredana Gruppen, som har leveret IT- og ERP-løsninger til danske virksomheder i mere end 30 år. Bredana Gruppen er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger omkring 70 medarbejdere fordelt på kontorene i Aarhus og Kolding.

keyboard_arrow_up