Er du frisk?

Customer Success Manager - CE

Er du vores nye Customer Success Manager i Kolding?

Så vil du få ansvaret for at vores mange kunder smiler og er glade.

Du bliver en del af et stærkt team i en spændende organisation – og du vil få ansvaret for at servicere og onboarde kunder via telefon og Teams. Men også styring af licenser, løbende overvågning af kundernes løsninger og rådgivning omkring opgraderinger.

Er du frisk? Har du flair for IT?

Vi er en af Danmarks og Europas stærkeste Microsoft Dynamics partnere og vi arbejder med de nyeste digitale løsninger fra Microsoft - til at supportere virksomheder med salg, marketing, service og field service. Og meget mere. Men det skal vi nok lære dig.

Ansøgning og spørgsmål

Send din ansøgning til Kaj Asmussen på kas@bredanasolutions.dk hvis du har spørgsmål.

 

Om Bredana Solutions - snart 9altitudes

Vi er End2End leverandør på digitale løsninger til industrivirksomheder og grossister. Vi leverer  ERP-løsningen Dynamics 365 Business Central til mellemstore virksomheder. Men vi er også specialister i CRM-løsningen Dynamics 365 Sales samt Dynamics 365 Field Service samt Business Intelligence. Vores kunder er meget tilfredse og meget nysgerrige på den digitale transformation, vi kan styrke dem med.

I maj 2021 blev vi en del af det belgiske selskab 9altitudes, der vækster stærkt i Danmark. Vi er dermed kommet i godt selskab med bla. Optimate, der drifter og  implementerer Dynamics AX, Dynamics 365 FO, Dynamics 365 CRM og Business Intelligence. I september 2021 blev også danske Econocap en del af koncernen og vi glæder os over at vi nu har mere end 150 kolleger og samarbejder med vores mange europæiske kolleger om at være Europas største Microsoft leverandør til produktionsvirksomheder!

Kort sagt, er vi en spændende virksomhed i vækst - med et stort potentiale for at supportere endnu flere virksomheder med digitale løsninger, der styrker deres forretning. Vi bakker hinanden op og skaber et godt arbejdsmiljø - både fagligt og socialt. 

Læs mere om Bredana Solutions som arbejdsplads på vores Karriereside.

keyboard_arrow_up