Karriere

Bredana Solutions er arbejdsplads for nogle af landets bedste indenfor ERP, CRM og Field Service i Dynamics 365. Vi skaber digitale løsninger, der styrker kundernes forretning. Vil du med på holdet?

Skal du med på holdet?

Bredana Solutions har leveret it-løsninger til danske virksomheder i over 30 år, og er arbejdsplads for nogle af landets dygtigste indenfor Dynamics 365.

Der er flere ledige stillinger netop nu. Skal du med på holdet? 

Se alle ledige stillinger

Fakta om Bredana Solutions

Vi skaber gennemtestede Dynamics 365-løsninger, der styrker effektivitet og bundlinje i produktions- og handelsvirksomheder.

30

år i branchen

40

medarbejdere

10

år med AAA-rating

Hvad siger medarbejderne?

Her kan du møde to af vores medarbejdere, som fortæller om Bredana Solutions som arbejdsplads.

 


Lars Therkelsen er projektchef i Dynamics 365 Field Service


Simon Degn er projektchef i Dynamics 365 Business Central

Vores 3 vigtigste værdier

  1.  

Troværdighed

For os er troværdighed lig med, at vi holder, hvad vi lover, og kommunikerer rettidigt. Det betyder, at kunden kan stole på det, vi siger, og at der altid er afstemte forventninger.


  1.  

Engagement

Vi brænder for det, vi arbejder med, og har stor faglig stolthed. I det daglige betyder det, at kunden oplever indlevelse og ansvarlighed fra vores side, og at den samlede løsning kommer helt i mål. Vi slipper ikke projektet, før vi er sikre på, at vi har gjort vores bedste for, at det hele virker. Det betyder også at vi har et fantastisk sammenhold med kunden i fokus. 


  1.  

Forretningsforståelse

Vi forstår virksomhedens processer og taler kundens ”sprog”. Det betyder, at vores konsulenter har stor erfaring i, hvordan en virksomhed arbejder, og kan give kunden sparring på højt fagligt plan. De fleste af vores konsulenter har en baggrund i en produktions- eller logistikvirksomhed.  


Mission, vision og motto

Vores mission

Vi leverer IT-løsninger, som optimerer virksomhedens arbejdsgange og medvirker til at skabe værdi.

Vores vision

Vi vil være Microsoft partneren med den højeste grad af troværdighed, forretningsforståelse og værdiskabelse.

Vores motto

IT der styrker din forretning

Bredana Solutions som arbejdsplads

Her kan du blive klogere på hvordan det er at arbejde hos Bredana Solutions: Hvad kan du forvente af os, og hvad forventer vi af dig. 


Fælles mål

Medarbejdere, der har været hos Bredana Solutions i flere år, beskriver arbejdspladsen som et sted med et godt arbejdsklima og tæt samarbejde. Vi skaber de bedste løsninger for kunderne, når vi hjælper hinanden med at nå fælles mål.

Uanset din alder vil du altid finde jævnaldrende. Vi er en virksomhed, der kickstarter karrierer for unge og nyuddannede og samtidig kan tilbyde nye muligheder for erfarne specialister. 

Tæt på kunderne

Vi er en solid virksomhed, som altid har haft overskud. Du vil opleve ordnede forhold Vores projekter kører efter helt faste planer, og vi har et godt forhold til kunderne. Det gør, man af og til kan føle, at kundens medarbejdere nærmest er som kolleger.

Bliv en del af et ambitiøst miljø med kollegaer, der hjælper hinanden og kunderne.

Aktiv personaleforening

Året igennem er den aktive personaleforening arrangør af forskellige gratis aktiviteter. Det kan være alt fra Bridge Walking på den gamle Lillebæltsbro til en udflugt til Cirkusrevyen på Bakken.

Vi er også gode til at holde fester. Især den årlige sommerfest er noget, der bliver set frem til. Her bliver der festet med god mad, musik og dans samt naturligvis det nærmest legendariske Bredana Solutions drinkskort. 

En organisation i vækst

Vi er en stærk it-partner med 30 års erfaring i branchen. Vi er en del af den internationale koncern 9altitudes fra Belgien, og samlet set er vi Europas største Microsoft leverandør til Produktionsbranchen. 

Bredana Solutions 40 kolleger arbejder ud fra kontorer i Kolding, Aarhus og Odense. Sammen med vores 80 kolleger hos vores danske partner, Optimate, dækker vi hele landet med digital innovation indenfor ERP, Business Intelligence, CRM og Field Service. 

Er du (også) ekspert i disse Microsoft-løsninger?

Så er det måske dig, vi har brug for. Bredana Solutions er Gold og Silver Partner i Microsoft Dynamics, og implementerer og supporterer blandt andet disse løsninger: 


Dynamics 365 Business Central

Når I har behov for en komplet økonomi- og forretningsløsning, som styrker interne processer, optimerer økonomistyring og integrerer hele forretningen i ét system.

Gå til Business Central

Dynamics 365 Field Service

Et komplet system når I vil levere proaktiv service, effektivisere arbejdsdagen for kørende teknikere og øge indtjeningen på hele serviceafdelingen.

Gå til Field Service

Dynamics 365 Sales

CRM-løsningen der faciliterer vedligeholdelse og udbygning af relationer med fokus på at øge salg og markedsandel via kundepleje, events og branding.

Gå til Dynamics Sales

keyboard_arrow_up