Rapportering, gjort enkel og sikker

- med data fra Dynamics Business Central

Bedre overblik, nemmere processer og færre fejl

Nu kan du og dine medarbejdere arbejde med jeres real-time data fra Dynamics Business Central, direkte i Excel eller øvrige programmer. Her kan I bygge præcis de rapporter I ønsker og tilmed opdatere dem løbende med friske data fra ERP-systemet. Det vil endda minimere fejlrisikoen og arbejdsgangene, når der ikke skal copy-pastes imellem forskellige IT systemer, for alle data fra ERP-systemet er tilgængeligt direkte i programmet.

Jet Analytics er opgraderingen af Jet Reports og er bla. udvidet med en samlet datawarehouse platform, der sikrer stabil og hurtig adgang til online-data i ERP-systemet - og som starter PowerBI op på bare 5 minutter.

Med et godt datawarehouse indarbejdet, vil I også opleve en reducering i kompleksiteten i de kommende ERP-opgraderinger - og dermed sikre et mere agilt og vedligeholdelsesvenligt miljø. 

Få en demo af Jet Reports eller Jet Analytics - de typiske løsninger til ad-hoc rapporter, forespørgsler og månedsrapporteringer

Webinar 

For at sikre, at du har det bedste beslutningsgrundlag, tilbyder vi et webinar, hvor du kan se og høre mere om Jet Analytics.

Læs mere og kom med her?


Mange fordele ved Jet Reports og Jet Analytics

Ved at integrere Dynamics Business Central (NAV) med Jet Reports og Jet Analytics kan I forsimple arbejdsgangene ved rapportering og stadig sikre jer korrekte data. 

Altid friske data

Dine rapporter er altid i form med opdaterede data, direkte fra Dynamics Business Central. Det sikrer også at alle kolleger arbejder med de samme real-time tal og derved opnår det bedste fundament for korrekt rapportering. 

hyperlink-3


Hurtigt i gang

Når du er vant til at arbejde i Excel, så er det ingen sag at skabe rapporter med Jet Reports og Jet Analytics. Brugerfladen er helt som du kender den og data trækkes real-time fra Dynamics Business Central. 

office-desk-1


Skab det bedste beslutningsgrundlag

Med forholdsvis enkle greb, kan der med Jet Reports og Jet Analytics udarbejdes rapporter, budgetter og forecasts til dine beslutningsgrundlag. Det er enkelt at anvende og du kan opdatere alle rapporter til real-time data på et kort øjeblik. Så er der hurtigt og enkelt værdi for pengene.

 

laptop-idea


Minimer fejlrisikoen

Når der arbejdes med fuldt opdaterede data, i et velkendt IT-program, hvor der tilmed ikke skal copy-pastes imellem systemerne - så vil det alt andet lige minimere risikoen for at få fejldata med ind i rapporteringen. 

layout-dashboard-1


Præcis som du vil have det

Skab brugertilpassede dashboards samt automatiserede udtræk og -distribution af dine rapporter. Så bliver det ikke nemmere at arbejde med. 

presentation-board-graph


Agilitet over hele linjen

Jet Analytics samler data i et datawarehouse og giver dermed hurtig og stabil adgang til online-data fra Dynamics Business Central. 
Med et godt datawarehouse indarbejdet, vil I også opleve en reducering i kompleksiteten i de kommende ERP-opgraderinger - og dermed sikre et mere agilt og vedligeholdelsesvenligt miljø. 

check


Vil du vide mere om Jet Reports eller Jet Analytics?

Vi giver gerne en demo af løsningen i Business Central. Udfyld formularen og bliv kontaktet. 

keyboard_arrow_up