Webinars og events

Vi holder løbende events og webinars, hvor du kan få inspiration og viden om Microsoft Dynamics til virksomheder med produktion, handel og service. Følg med på denne side og tilmeld dig.  

KICKSTART CRM

08.12.2021
Standard løsninger med standard moduler. Men stadig lavet med tanke på netop jeres branche og behov. Det har vi brugt meget erfaring på at koge ned til en helt simpel model.Kom nemt i gang med KICKSTART til CRM. En køreklar løsning, med alt det bedste. Og som skabt til at passe til jeres øvrige forretningssystemer.  

Hvordan holder du ERP systemet 'Evergreen'?

14.10.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Få mest mulig ud af din investering med en Evergreen service, der holder ERP systemet i form. Hør mere om, hvordan vi står for opgraderinger, rådgivning, tilstsandsrapporter og testmiljø - så kan I koncentrere jer om forretningsudviklingen!  

Kalkulation, budgetter og tilbud

22.09.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Bruger I meget tid på at regne tilbud? Få nem og smart kalkulation af nye emner ud fra råvarebehov, ressource, maskintid og tillæg som fragt og indirekte omkostningstillæg. Alt sammen sker i en overskuelig funktion, så det dermed også er nemt at oprette tilbud ved flere mængder.  

IoT - flere muligheder med en velkendt teknologi

09.09.2021
WEBINAR ON DEMAND:
IoT teknologierne er ikke en nyhed. Faktisk er der mere end 4 milliarder enheder i industrien. Det giver mange muligheder, men også utrolig mange data at bearbejde. Hvordan kan strukturerede data optimere Real Time Asset condition, Preventive maintenance og On time service?  

Marketing er det nye Salg

25.08.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Marketing-data er klar til næste niveau – og kunderne forventer det! I den moderne virksomhed automatiseres marketing og skaber varme leads. Hør hvordan I beriger Dynamics 365 CRM med marketingmoduler, der skaber intelligent og datadrevet interaktion med jeres kunder.   

3 vigtige krav til kvalitetssystemet

19.08.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Producerer I varer af høj kvalitet? - og har I data til at underbygge denne påstand, når kunden vil ABC kategorisere samarbejdet? Bliv klog på, hvilken rolle dokumentation fra et kvalitetssystem kommer til at spille for jer.   

Mixed Reality i servicearbejdet

27.04.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Har I svært ved at servicere jeres anlæg ude i verden? Mange bruger nu IoT eller Augmented Reality ved servicearbejde i udlandet - men hvordan forankres data til det efterfølgende arbejde? Hør mere om integrationen direkte til Dynamics 365 Field Service.  

Fragtintegration - helt enkelt

21.04.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Er det enkelt at håndtere forsendelser og returpakker? Digitalisering af forsendelses-processerne giver værdi hele vejen rundt. Hør med her, hvordan I får alle fordele ud af integrationen til professionelle fragtmoduler.  

Fordele ved en ERP standardløsning

24.02.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Hvordan går man fra en tilpasset ERP løsning, der over mange år er indrettet efter virksomhedens behov for processer og data - og til en standard løsning ?  

Dynamics 365 Field Service - få et samlet overblik

11.02.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Få et samlet overblik over Dynamics 365 Field Service modulerne - lige fra call-center, servicesag, field service udførsel og til portal muligheder.  

Fra NAV til Business Central i skyen: Hvordan bliver du klar?

08.09.2020
WEBINAR ON DEMAND:
For dig der overvejer at opgradere fra Dynamics NAV, C5 eller XAL til Business Central i skyen. Hør hvordan du forholder dig til systemtilretninger og få vores anbefaling til jeres forberedelse.  

Fra lead til loyal kunde: styrk data-flowet mellem salg og field service

02.09.2020
WEBINAR ON DEMAND:
Med Microsofts Field Service-løsning og Dynamics 365 Sales kan du understøtte salg og serviceforretning i ét og samme system. Deltag på dette webinar og se konkrete eksempler.   

1 2 
keyboard_arrow_up