Webinars og events

Vi holder løbende events og webinars, hvor du kan få inspiration og viden om Microsoft Dynamics til virksomheder med produktion, handel og service. Følg med på denne side og tilmeld dig.  

Marketing er det nye Salg

17.06.2021
Marketing-data er klar til næste niveau – og kunderne forventer det! I den moderne virksomhed automatiseres marketing og skaber varme leads. Hør hvordan I beriger Dynamics 365 CRM med marketingmoduler, der skaber intelligent og datadrevet interaktion med jeres kunder.   

Jet Analytics rapporteringsplatform

12.05.2021
WEBINAR ON DEMAND:
På jagt efter en succesfuld BI-løsning?Jet Analytics er specielt udviklet til Microsoft Dynamics og består af et datawarehouse med prædefinerede kuber, så du nemt og hurtigt kan udarbejde forretningsanalyser og rapporter.  

Mixed Reality i servicearbejdet

27.04.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Har I svært ved at servicere jeres anlæg ude i verden? Mange bruger nu IoT eller Augmented Reality ved servicearbejde i udlandet - men hvordan forankres data til det efterfølgende arbejde? Hør mere om integrationen direkte til Dynamics 365 Field Service.  

Fragtintegration - helt enkelt

21.04.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Er det enkelt at håndtere forsendelser og returpakker? Digitalisering af forsendelses-processerne giver værdi hele vejen rundt. Hør med her, hvordan I får alle fordele ud af integrationen til professionelle fragtmoduler.  

Fordele ved en ERP standardløsning

24.02.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Hvordan går man fra en tilpasset ERP løsning, der over mange år er indrettet efter virksomhedens behov for processer og data - og til en standard løsning ?  

Dynamics 365 Field Service - få et samlet overblik

11.02.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Få et samlet overblik over Dynamics 365 Field Service modulerne - lige fra call-center, servicesag, field service udførsel og til portal muligheder.  

De 5 vigtigste nyheder i Dynamics 365 Business Central & Power Platform

28.10.2020
WEBINAR ON DEMAND:
Hvad rykker i Business Central? Hvordan kan du bruge de nye muligheder til din fordel? Se hvordan du får det meste ud af nyhederne fra Microsoft 2020 Release Wave 2.   

De 5 vigtigste nyheder i Dynamics 365 Sales, Field Service & Power Platform

27.10.2020
WEBINAR ON DEMAND:
Vi zoomer ind på Field Service og Sales, CRM og Marketing. Se hvordan du arbejder mere effektivt med de nyeste funktioner fra Microsoft 2020 Release Wave 2.  

Fra lead til loyal kunde: styrk data-flowet mellem salg og field service

02.09.2020
WEBINAR ON DEMAND:
Med Microsofts Field Service-løsning og Dynamics 365 Sales kan du understøtte salg og serviceforretning i ét og samme system. Deltag på dette webinar og se konkrete eksempler.   

Sådan bygger Microsoft Teams bro mellem CRM og Field Service

17.06.2020
WEBINAR ON DEMAND:
Kun de færreste udnytter potentialet ved at kombinere samarbejdsplatformen Microsoft Teams med firmaets processer og master data i Dynamics 365 CRM & Field Service.   

Variantkonfiguration - Sådan strømliner du jeres produktionsdata

11.06.2020
WEBINAR ON DEMAND:
Mange produktionsvirksomheder arbejder med et hav af forskellige varenumre, som løbende forandrer sig. Se hvordan du strømliner jeres produktionsdata og sparer arbejdstimer.  

keyboard_arrow_up