Webinars og events

Vi holder løbende events og webinars, hvor du kan få inspiration og viden om Microsoft Dynamics til virksomheder med produktion, handel og service. Følg med på denne side og tilmeld dig.  

Styrk kunderelationerne med CRM

30.09.2021
Moderne kunder forventer personaliserede købsoplevelser. Hør hvad strukturerede data kan gøre for salg og kunderelationer - især når CRM og ERP taler sammen og deler data. Og CRM kan tilmed installeres på ganske kort tid - så I kommer i gang med det samme.  

Hvordan holder du ERP systemet 'Evergreen'?

02.09.2021
Få mest mulig ud af din investering med en Evergreen service, der holder ERP systemet i form. Hør mere om, hvordan vi står for opgraderinger, rådgivning, tilstsandsrapporter og testmiljø - så kan I koncentrere jer om forretningsudviklingen!  

Kom nemt i gang med Power BI

26.08.2021
Power BI er Microsofts bedste værktøj til at bygge rapporter og visuelle dashboards, baseret på jeres data. Hør mere om vores styrkede Power BI eksperter og hvordan I hurtigt og sikkert kommer i gang med vores specialudviklede Pre-Build funktion.  

Marketing er det nye Salg

25.08.2021
Marketing-data er klar til næste niveau – og kunderne forventer det! I den moderne virksomhed automatiseres marketing og skaber varme leads. Hør hvordan I beriger Dynamics 365 CRM med marketingmoduler, der skaber intelligent og datadrevet interaktion med jeres kunder.   

3 vigtige krav til kvalitetssystemet

19.08.2021
Danske virksomheder har i en årrække været kendt for højkvalitetsprodukter på eksportmarkedet. Men hvordan holder danske produktionsvirksomheder en førerposition på kvaliteten - uden at produktet bliver kopieret?   

Jet Analytics rapporteringsplatform

12.05.2021
WEBINAR ON DEMAND:
På jagt efter en succesfuld BI-løsning?Jet Analytics er specielt udviklet til Microsoft Dynamics og består af et datawarehouse med prædefinerede kuber, så du nemt og hurtigt kan udarbejde forretningsanalyser og rapporter.  

Mixed Reality i servicearbejdet

27.04.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Har I svært ved at servicere jeres anlæg ude i verden? Mange bruger nu IoT eller Augmented Reality ved servicearbejde i udlandet - men hvordan forankres data til det efterfølgende arbejde? Hør mere om integrationen direkte til Dynamics 365 Field Service.  

Fragtintegration - helt enkelt

21.04.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Er det enkelt at håndtere forsendelser og returpakker? Digitalisering af forsendelses-processerne giver værdi hele vejen rundt. Hør med her, hvordan I får alle fordele ud af integrationen til professionelle fragtmoduler.  

Fordele ved en ERP standardløsning

24.02.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Hvordan går man fra en tilpasset ERP løsning, der over mange år er indrettet efter virksomhedens behov for processer og data - og til en standard løsning ?  

Dynamics 365 Field Service - få et samlet overblik

11.02.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Få et samlet overblik over Dynamics 365 Field Service modulerne - lige fra call-center, servicesag, field service udførsel og til portal muligheder.  

De 5 vigtigste nyheder i Dynamics 365 Business Central & Power Platform

28.10.2020
WEBINAR ON DEMAND:
Hvad rykker i Business Central? Hvordan kan du bruge de nye muligheder til din fordel? Se hvordan du får det meste ud af nyhederne fra Microsoft 2020 Release Wave 2.   

De 5 vigtigste nyheder i Dynamics 365 Sales, Field Service & Power Platform

27.10.2020
WEBINAR ON DEMAND:
Vi zoomer ind på Field Service og Sales, CRM og Marketing. Se hvordan du arbejder mere effektivt med de nyeste funktioner fra Microsoft 2020 Release Wave 2.  

1 2 
keyboard_arrow_up