Driv en mere profitabel serviceforretning

Microsoft Dynamics 365 Field Service strømliner serviceforretningen

Med Field Service kan du levere proaktiv service, effektivisere arbejdsdagen for kørende teknikere og øge indtjeningen på hele serviceafdelingen. 

 
Bedre planlægning. Fuldt overblik over serviceopgaver.

Field Service i Dynamics 365 er systemet, der hjælper virksomheden med at drive en mere effektiv og profitabel serviceafdeling.

Med Field Service kan du styre tidsplaner og optimere serviceopkaldsopgaver, ruter og planlægning. Du har samtidig fuldt overblik over kundens udstyr via Customer Assets, hvor I kan se kundens historik, lokationer samt de maskiner og dele, I yder service på. Kort sagt får virksomheden en komplet serviceløsning. 

Få en gratis Field Service demo

4 fordele med Microsoft Dynamics 365 Field Service

 1.  

Kunden ...

... får en bedre oplevelse af din service, fordi der er styr på aftaler, tidsregistreringer, fakturering og kundeoplysninger. Problemer bliver løst, før de opstår.


 1.  

Serviceteknikeren ...

... får en nemmere og mere effektiv hverdag, fordi tiden bliver udnyttet bedre, kunderuten bliver beregnet automatisk, og systemet er fuldt opdateret med kundens udstyr.


 1.  

Økonomichefen ...

... kan fakturere hurtigere med korrekt time- og materialeforbrug. Teknikerne får nemlig fakturagrundlaget godkendt ude hos kunden efter servicebesøget er gennemført.  


 1.  

Lagerchefen ... 

... kan altid se en opdateret og korrekt lagerstatus, fordi serviceteknikeren registrerer materialeforbruget ude hos kunderne.  

Samarbejde på en kendt platform

Field Service er en del af Dynamics Customer Engagement sammen med Dynamics Sales (CRM). Nu kan du opbygge jeres field service-forretning på en kendt digital platform, som er nem at tilpasse og forbinde til andre Microsoft-apps. 

Forestil dig de nye muligheder, når disse afdelinger deler data og system:

 • Salg & Marketing
 • Økonomi 
 • Projektledelse
 • Kundeservice
 • Ledelsen

Hvem bruger Field Service?

Kig nedenfor og se andre kunder, der har valgt Dynamics 365 Field Service.
Vi kan også hjælpe din virksomhed.

Skal vi kontakte dig?


Er Dynamics 365 Field Service også for jer?

Field Service i Microsoft Dynamics 365 er et standardsystem, som bliver anvendt i mange slags brancher, hvor der ydes teknisk service på maskiner, udstyr og anlæg.

Bredana Solutions har implementeret Field Service-løsninger i mange forskellige typer virksomheder. Vi har også udviklet en række tillægsmoduler, som øger både værdi og udnyttelse af en Dynamics 365 Field Service-løsning.

Dynamics 365 Field Service er også for jer, hvis målet er at:

 • Automatisere arbejdsordrer og optimere servicebesøg
 • Få overblik over kundens udstyr i en samlet, opdateret database
 • Centralisere planlægning og håndtering af serviceaftaler i ét system
 • Kende historikken på kunden, så I kan yde bedre rådgivning
 • Udnytte kapacitet og ressourcer, så I kan fakturere flere servicetimer

Vores branchemoduler er værdifulde udvidelser til standardfunktionerne i Dynamics 365 Field Service fra Microsoft.  

Få mere at vide om branchemodulerne


Find svar på de mest stillede spørgsmål om Dynamics 365 Field Service

Nej, der er frit valg mellem alle Microsoft partnere. Drift og videreudvikling af jeres Dynamics 365 Field Service løsning kan foretages af den partner, du ønsker. Det betyder i princippet, at du med de fleste licenser kan skifte it-partner i løbet af en måned. 

Dynamics 365 Field Service opdateres 2 gange årligt (april og oktober) med ny funktionalitet, som er udviklet baseret på feedback fra brugere i hele verden.

IoT er indbygget i Dynamics 365 Field Service som standard. Med IoT-enheder kan du bruge Connected Field Service til at overvåge og styre jeres service- og driftsopgaver. På den måde hjælper systemet dig med at beslutte, hvad der er det optimale at gøre i hver enkelte opgave.

Partnerportalen i Dynamics 365 Field Service er en serviceportal for dine kunder. Partnerportalen er en integreret del af løsningen. Her kan du give dine kunder adgang, så de kan kontakte dig med forespørgsler og bestille service. 

Partnerportalen er altid online, så den er særlig værdifuldt for internationale serviceorganisationer, hvor tidszoner kan være en udfordring.

Læs mere om Partnerportalen

Nysgerrig? 

Hør mere om, hvad Dynamics 365 Field Service kan gøre for din virksomhed. Udfyld formularen. Så kontakter vi dig. 

keyboard_arrow_up