Continia Document Output

Enkel automatisering af e-mail og brevudsendelser med foruddefinerede skabeloner og automatisk informationsflet

Enkel automatisering af dokument- og rapportdistribution – direkte fra Business Central

Nu er det meget mere enkelt at opsætte og sende essentielle dokumenter til kunderne. Med færdige e-mail skabeloner og automatisk træk af informationer fra Business Central, er kontoudtog, følgesedler, fakturaer mv. hurtigt og nemt udfyldt og afsendt. 

Se i videoen, hvordan Continia’s Document Output – et værdifuldt tillægsmodul i Dynamics 365 Business Central – kan automatisere arbejdsgange og samtidig være omkostningseffektiv i såvel implementering som i drift og vedligeholdelse.


Mange fordele ved Document Output

Ved at integrere Dynamics Business Central (NAV) med Document Output kan I automatisere arbejdsgange og optimere kommunikationen med kunderne.


Standard skabeloner til de gængse dokumenter

De mest anvendte dokumentskabeloner er predefinerede og nemme at tilpasse – men der kan også oprettes brugertilpassede skabeloner. Alt er linket til Business Central og trækker jeres kundeinformationer med over i skabelonerne. Nemmere bliver det ikke. 

check


Tilpas skabeloner præcis til jeres behov

Hvis standard skabelonerne ikke dækker jeres behov, kan I med enkle trin oprette skabeloner, der passer præcist til jer. Skabelonerne kan udformes med jeres logo, bannere, vedhæftede filer, fotos mv. og kan tilpasses med flettefelter til kundeinformationer fra Business Central. 

office-file-doc


Loggen holder styr på afsendelserne

Alt hvad der sendes, bliver logget i Document Output og med enkle oversigter har I altid styr på, hvem der har modtaget hvad – og hvornår. De tilknyttede faktabokse på kundekortene giver overblik over alle rapporter og e-mail aktivitet, så alle oplysninger altid er lige ved hånden.

list-bullets


Hold overblikket og automatisér aktiviteterne

Med en samlet oversigt kan Document Output skabe overblik over afventende afsendelser og tidligere afsendelser. I oversigten fremgår det ligeledes hvorvidt den enkelte kunde ønsker dokumentet tilsendt pr. e-mail eller med posten. 

email-action-edit


Opsæt automatiske udsendelser

Her er det også muligt at automatisere udsendelserne i bestemte intervaller, så der eksempelvis udsendes dagligt eller ugentligt. 

 

send-email


Skab nemt individuelle dokumenter

Med fuld integration med jeres informationer i Business Central, kan der med et klik skabes kundetilpassede dokumenter med præcis den information I ønsker at flette ind. Det betyder også at I minimerer fejlrisikoen, idet der altid flettes med de nyeste indtastninger på kundens ordre. 

accounting-invoice-mail


Standard skabeloner i Document Output

Der følger en række predefinerede dokumenter med i Document Output, så det er nemt at komme i gang. 

Et udvalg af standard skabelonerne:

Kontoudtog (inklusiv vedhæftning af bilag fra perioden)

Følgeseddel

Kreditnota

Salgsfaktura

Tilbud

Ordrebekræftelse

Tracking 

Vil du vide mere om Document Output?

Vi giver gerne en demo af løsningen i Business Central. Udfyld formularen og bliv kontaktet. 

keyboard_arrow_up