Nshift Delivery Management

Gør forsendelser og shipping nemmere. Direkte integreret til i Dynamics Business Central. Forbinder dit lager til alle dine transportører. 

Bedre leveringsservice for dine kunder

Nshift (tidl. Consignor og Unifaun) håndterer flere millioner forsendelser om året. Platformen understøtter din leveringsproces ved at gøre forsendelser nemmere, hurtigere og billigere. 

Se i videoen hvordan Nshift  – et værdifuldt tillægsmodul i Dynamics 365 Business Central – kan hjælpe med at skabe endnu bedre leveringsservice for jeres kunder.

Få en demo af Nshift 


Mange fordele med Nshift 

Ved at integrere Dynamics Business Central (NAV) med Nshift kan I også optimere hele jeres levering og forsendelser.


Print alt i ét system 

Nshift håndterer alle oplysninger på dine forsendelser. Labels, regninger, fragtbreve og fragtdokumenter i forskellige formater er klar til at blive udskrevet, når du har brug for det. Det gør det nemt og effektivt for dig at håndtere papirarbejdet for dine forsendelser.

printer


Forsendelsesdata overføres automatisk

Nshift digitaliserer dine forsendelser. Alle nødvendige data bliver automatisk videresendt i det korrekte format til transportøren, som dermed får alle nødvendige oplysninger til at håndtere din forsendelse.

shipment-next


Returdata holder styr på omkostningerne

Nshift indsamler returdata fra dine transportører, fx transportørens pris for forsendelse. Brug returdata fra din transportør og sammenlign med jeres data, hvis du fx vil tjekke om transportørens priser er korrekte. 

accounting-coins-stack


Fakturakontrol visualiserer afvigelser

Fakturarapporten i Nshift Portal visualiserer afvigelser mellem forventede fragtpriser og din transportørs fragtpriser. Fakturarapporten samt øvrige rapporter som fx statistikrapporten er et godt grundlag til at forhandle fragtpriser med din transportør. 

accounting-invoice


Validering af forsendelsesdata 

Når du vil sende en pakke, validerer Nshift alle forsendelsesdata, så du er sikker på, at oplysningerne er korrekte. Nshift bliver løbende opdateret med nyeste status på dine pakker, så du får et overblik i realtid over alle forsendelser.

shipment-upload-information


Se forsendelsens status

Det er blevet endnu nemmere at scanne fragtlabels. Med Scan App på din smartphone kan du erstatte den traditionelle PDA-scanner. Scan App synkroniserer automatisk med Nshift  så du kan spore forsendelser fx via GPS, billede og signatur. 

mobile-phone


Mål punktligheden af dine leveringer

Med Carrier Performance fra Nshift kan du overvåge dine leveringers præcision. Du kan også måle og sammenligne dine transportørers punktlighed. På den måde kan du følge op på aftalte SLA-niveauer med dine transportører. 

time-clock-nine


Spor din pakke 

I dag er sporing af pakke- og godslevering en nødvendighed. Nshift Portal opdateres løbende via skyen med informationer om forsendelser. På den måde har du altid adgang til at tjekke den aktuelle status på specifikke forsendelser.

shipment-package


Advisér din kunde

Dine kunder og modtagere ønsker information og gennemsigtighed. Med Nshift kan du advisere dine kunder om deres pakker via sms eller email. Du kan selv bestemme triggers, så dine kunder får den helt rette mængde beskeder.

single-neutral-briefcase


Fordelene opsummeret

Nshift tillægsmodulet i Dynamics Business Central giver en lang række fordele.

Du får:

Adgang til verdens største transportørbibliotek

Advisering af dine kunder om deres pakker

Ét system til at printe alle fragtlabels

Integration med dit ordresystem

Automatisk overførsel af data til transportører

Track & trace på dine forsendelser

Nem håndtering af returvarer

Vil du vide mere om Nshift?

Vi giver gerne en demo af løsningen i Business Central. Udfyld formularen og bliv kontaktet. 

keyboard_arrow_up