Hvad siger kunderne?

Vil du se hvordan vores kunder bruger Dynamics 365? Få konkrete eksempler på, hvordan vores løsninger skaber effektiv drift og større bundlinje for virksomheder, der ligner din egen.

Welldana

"Det har givet os ro og overblik, at vi nu altid kan se, om vi er med på købsordrer, salgsordrer og øvrige nøgletal, som er vigtige for vores forretning"  

LIK Lighting

"Ét af vores vigtigste mål er at kunne håndtere flere ordrer på mindre tid. Og med vores nye løsning er vi netop blevet i stand til at agere hurtigere med færre ressourcer"  

Budweg Caliper

”Vi kan disponere varerne mere præcist. Det er med til at øge vores leveringsgrad ud fra kundens forventede leveringstid. Vi er simpelt hen blevet bedre til at leve op til kundens ønsker og behov.”  

Kaufmann

”Vi oplever, at handlinger tager kortere tid, så vi har mindre spildtid i afdelingen.”  

RC Beton

”Løsningen gør os i stand til at følge med i produktionen og se, om den tid, der er sat af til den, nu også er tilstrækkelig. Det giver os mulighed for at gribe ind og korrigere.”  

Enkotec

”Det er blevet nemt at færdiggøre servicerapporten ude på stedet og få kundens underskrift. Hvis jeg under besøget ser noget, der bør udskiftes, skriver jeg det ind i ”Customer Assets” og lægger et billede ved.”  

ODIN Engineering

”Field Service systemet giver nem mulighed for registrering af nyt og eksisterende udstyr, og hvilke serviceopgaver vi løbende udfører.”  

KA Interiør

”Vi håndterer dobbelt så mange kunder med samme salgsressourcer. Det er det bedste salgsstyringsværktøj.”  

1 2 
keyboard_arrow_up