KUNDERNE FORTÆLLER

FastTrack standard ERP til startup

-giver en god start på processerne

”Vi efterspurgte et simpelt standard set-up, da vi ikke ønskede en lang og dyr proces. Bredana Solutions var den eneste udbyder, som tilbød en løsning uden programmering og lange krav-afklarings workshops - til en fast pris og på kort tid.”

CEO i POND Textile. 

POND Textile er en nyopstartet virksomhed og har nu fået installeret Microsoft Dynamics Business Central med en FastTrack løsning fra Bredana Solutions. En løsning, der er standardiseret til mindre produktionsvirksomheder med store ambitioner.

I kraft af, at POND Textile er en start-up, som ikke tidligere har haft et system der kunne håndtere lager, produktion og salg (S&OP), har de hidtil manuelt styret deres lager, produktion og salgsordrer, via Excel ark. 
Som de vækster blev det hurtigt tydeligt, at de havde brug for et 'rigtigt' ERP-system til at håndtere processerne i et sammenhængende flow. 

Sammenhængende processer

"Et ERP-system er en absolut nødvendighed når man vil drive en professionel produktions- og salgs virksomhed i min optik," fortæller CEO Martin Keller.
"Jeg er glad for at vi, i POND Textile, valgte at gøre det relativt tidligt i vores virksomheds levetid. Dårlige vaner og ukurante processer får frit spil til at forankre sig hvis man ikke etablerer et system og en stærk proces fra starten."

Med Microsoft Dynamics er de klar til vækst og med et godt ERP-fundament på plads kan POND Textile fokusere på de ting der skaber vækst og fremdrift i virksomheden. 

”Ét system giver én sandhed og én proces. Det vil sige at risikoen for fejl bliver minimereret.”

CEO i POND Textile 

Bruger tiden på kerneforretningen

POND Textile har nu en tryghed i at de gør tingene rigtigt, da systemet dikterer en vis form for proces. 

De ved til enhver tid hvad de har på lager og hvad der er på vej ind og ud af lageret. Sælgerne kan, uden af ringe til produktionen, lave tilbud og eksekvere på salgsordrer, da leveringstid og beholdning altid er up to date. 

POND Textile bruger nu tiden på at producere og videreudvikle produkterne, i stedet for at vedligeholde adskillige Excel ark. 

”Mål nummer ét, var at få fuld transparens, med troværdige data.”

God forståelse for forretningen

Daværende CEO, Martin Keller sætter ord på samarbejdet med Bredana Solutions:

"Vi søgte på nettet og fandt 5 alternative leverandører. Vi havde flere møder med alle 5 leverandører som endte med konkrete tilbud (tid og pris). Vi var åbne for at lade værktøjet og dets ”best practices” diktere fremtidige processer og derfor var vi stålsatte på, at anvende en standard løsning.
Vi efterspurgte et simpelt standard setup hos alle 5 leverandører, da vi ikke ønskede en lang og dyr proces. 

Der var en god kemi mellem Bredana Solutions og POND Textile.

Bredana Solutions var den eneste udbyder som tilbød en standard løsning, uden programmering og lange krav-afklarings workshops til en fast pris og på kort tid (12uger).

Bredana Solutions havde en god forståelse af vores virksomhed og hvad vi gerne ville opnå. 

I en udrulningsproces vil der komme mange spørgsmål og ønsker i forbindelse med, at løsningen bliver implementeret og fremvist. 

Bredana Solutions var i den proces skarpe på, hele tiden at highlighte, om det var noget vi kunne få udført inden for standardløsningen, eller om det ville kræve en change request. Det betød at POND Textile fik det meste ud af løsningen, og med vished for at budgettet ikke ville blive overskredet. 

 

Løsninger, som vi har implementeret

 

 

Om POND Textile

POND Textile har udviklet og producerer et 100% bio-baseret og 100% bio-nedbrydeligt alternativ til konventionel plastik. I POND Textile bliver disse produkter til garn, knapper, bøjler, poser - og sågar lynlåse.
Ved at lave plastik ud fra planter, slipper vi for afhængigheden af råolie fra undergrunden - og via fotosyntesen trækker vi CO2 ud af atmosfæren i stedet for at udlede den.

 

Vil du vide mere?

Vi giver gerne en demo i Dynamics 365 FastTrack og et prisestimat på jeres næste løsning. Udfyld formularen og bliv kontaktet. 

keyboard_arrow_up