Viden og inspiration til dig

Læs vores nyeste artikler og lær mere om Dynamics 365 med fokus på ERP, CRM og Field Service. 

Tips og råd til dit ERP-projekt

Her får du hjælp til alle de vigtige overvejelser, når I skal have nyt ERP-system

Alle blogartikler

Mixed Reality i servicearbejdet - Er der styr på data?

07.04.2021
Har I svært ved at servicere jeres anlæg ude i verden? Mange bruger nu IoT eller Augmented Reality ved servicearbejde og projekter i udlandet - men hvordan forankres data til det efterfølgende arbejde?  

Skal I gå cloud med ERP-systemet?
Her er 5 fordele og 5 (potentielle) ulemper

02.02.2021
Cloud handler ikke om teknik, men derimod om konkurrenceevnen for den moderne produktions- og handelsvirksomhed. Se hvad du skal vide om fordele og ulemper.  

Hvad koster ERP i Microsoft Dynamics 365?

11.01.2021
Her får du overblik over månedlige priser for Dynamics 365 Business Central (ERP). Se også muligheder for konvertering af aktive Dynamics-licenser til nye i Business Central, samt rabatsatsen for opgradering til nye licenser i skyen (SaaS).   

5 myter om ERP i cloud

09.12.2020
Microsoft Azure Cloud er på mange parametre overlegen i forhold til on-premise, hvis du ønsker det bedste sted til dine data, applikationer og services.

Her er 5 myter om ERP i cloud, vi kan punktere én gang for alle.   

Podcast: Sådan bliver virksomheden mere klar til cloud

09.12.2020
Hør om virksomheders drivkræfter og barrierer for at komme i gang med Industri 4.0, og hvordan virksomheder bliver mere parate til cloud-løsninger.  

10 grunde til at vælge Microsoft Dynamics 365 Field Service (hos os)

01.05.2020
Hvorfor egentlig vælge en løsning, hvor Dynamics 365 Field Service er tilført ekstra funktionalitet? Først og fremmest fordi processerne bliver mere skarpe og effektive, og fordi du opnår en mere profitabel forretning. Se 10 årsager her.   

Din næste opgradering bliver den sidste …

03.02.2020
En lang række tilpasninger i ERP-systemet har gjort det besværligt at opgradere – indtil nu. Fortidens udfordringer forsvinder i fremtidens Dynamics 365. En afgørende udvikling for alle virksomheder, som overvejer at opgradere fra C5, XAL eller NAV til Business Central i skyen.   

Er I vokset fra jeres ERP-system? Her er 5 tegn.

16.12.2019
Tanken om et nyt ERP-system virker for mange virksomheder som et uoverskueligt projekt. Indsatsen bliver ofte opvejet af de nye fordele i form af ny effektivitet, vækstmuligheder og overblik. Men hvordan ved du, om det er tid til at skifte? Tjek disse 5 tegn.   

Partnerportal knytter kunderne tættere til dig

10.12.2019
I Dynamics 365 Field Service handler det om at levere service i særklasse til kunderne. Med kundeportalen vil du og dine kunder opleve mere rentabel drift, bedre service - eller begge dele på samme tid. Bliv klogere på serviceportalen her.   

5 vigtige beslutninger før næste Dynamics 365 CRM/ERP opgradering

25.11.2019
Overvejer I at opgradere fra et ældre Dynamics NAV-system, C5 eller XAL, til den nye Dynamics 365 Business Central i skyen? Så start med at gennemgå disse 5 vigtige beslutninger, inden du træffer valget.  

1 2 
keyboard_arrow_up