Viden og inspiration til dig

Læs vores nyeste artikler og lær mere om Dynamics 365 med fokus på ERP, CRM og Field Service. 

Tips og råd til dit ERP-projekt

Her får du hjælp til alle de vigtige overvejelser, når I skal have nyt ERP-system

Alle blogartikler

Får I nok ud af Customer Engagement?

02.11.2021
Med nyeste release fra Microsoft er der nye funktioner og forbedringer til såvel Sales, Field Service, Kundeservice og Marketing. Og når systemerne er som skabt til hinanden får I endnu mere glæde af de nye funktioner der styrker de sammenhængende data.   

Hvor lang er levetiden på jeres ERP version?

02.11.2021
Microsoft har netop udgivet den seneste opdateringspakke til ERP systemerne og der er flere forbedringer og nye funktioner på vej. Derudover minder vi om de forskellige End-of-Life intervaller på både ældre og nyere versioner.  

3 vigtige fokuspunkter, der holder ERP i form

04.10.2021
Så er det slut med uforudsete funktionsforstyrrelser når ERP systemet skal vedligeholdes. Med jeres faste konsulent ved hånden, sikres en optimal udnyttelse af investeringen. Ingen blinde vinkler. Ingen overraskelser. Men det bedste beslutningsgrundlag for forretningsudviklingen!   

Vores familie vokser!

17.09.2021
Econocap er blevet en del af 9altitudes familien. Det betyder, at vi fået nye kollegaer, der understøtter endnu flere elementer af jeres produktionsstyring. Econocap er eksperter i CAD, PLM og IoT – områder som er meget tæt forbundet med hvad Bredana Solutions allerede leverer i dag.  

Nyt ERP-system? Her er de vigtigste overvejelser

07.09.2021
Gør firmaet klar til et nyt ERP-system: Mange projekter fejler eller overskrider budget og tid. Få en klar køreplan og gør dit ERP-projekt til en succes.  

IoT – flere muligheder med en velkendt teknologi

23.08.2021
IoT teknologierne er ikke en nyhed. Faktisk er der mere end 4 milliarder enheder i industrien. Det giver mange muligheder, men også utrolig mange data at bearbejde. Hvordan kan I få mest ud af data:  

Hvornår er I klar til automatisering?

18.08.2021
Tænker I over at marketingdata kan være afgørende beslutningsgrundlag? Der er mere at hente, end man lige regner med. Tjek om ikke I er klar til at nå målgruppen på et højere niveau - uden at arbejde ekstra.   

Gør digitaliseringen Evergreen

08.07.2021
Når det går stærkt i den daglige drift, kan det være svært at få tid til det strategiske arbejde.
- Men se med her, hvordan I kan holde kadencen i digitaliseringen.   

Behind the scenes med Bentax

01.07.2021
Vi har samlet 3 af de vigtigste indsigter fra vores mere end 500 ERP-implementeringer. Med fokus på struktur og mennesker giver vi sammen med Bentax de bedste bud på at undgå faldgruberne.  

3 vigtige krav til kvalitetssystemet

16.06.2021
For højkvalitetsprodukter er løbende produktudvikling et vigtigt parameter for at opretholde konkurrencefordelen- og her kan dokumentation fra et kvalitetssystem spille en markant rolle.   

Bredana Solutions bliver en del af 9altitudes

12.05.2021
Sammen med det nye søsterselskab Optimate, bliver der skabt et stærkt Microsoft-hus med fokus på især logistik- og produktionsvirksomheder.  

Fragtintegration som konkurrenceparameter

19.04.2021
Flere ordrer, men mindre ordrer giver flere manuelle fragthåndteringer. Udfordringen er, at det i mange virksomheder betyder et besøg i adskillige forskellige IT-systemer, uden sammenhænge. Her er 3 fordele ved digital sammenhæng i processerne:  

1 2 
keyboard_arrow_up