Microsoft Dynamics 365 ERP

Hvor lang er levetiden på jeres ERP version?

Hvad betyder Microsoft release wave 2 2021 og End of Life på tidligere ERP versioner for jeres forretningssystemer?

Få mest mulig ud af jeres investering

Med den nyeste opgradering fra Microsoft er der flere forbedrede funktioner - alt efter hvilken version I har installeret. Men vær også opmærksom på levetiden på jeres forretningssystemer, for adskillige versioner udløber snart - så I bør allerede nu gøre jer overvejelser om kommende opgraderinger og få lagt en plan for den fremadrettede vedligeholdelse. 

(Se også vores blog om CRM opdateringerne i den seneste release her)

Få mest mulig ud af jeres investering

Med den nyeste opgradering fra Microsoft er der flere forbedrede funktioner - alt efter hvilken version I har installeret. Men vær også opmærksom på levetiden på jeres forretningssystemer, og få en plan for den fremadrettede vedligeholdelse. 

(Se også CRM release nyheder her)

Nyhederne

I udgivelsesbølge 2 i 2021 handler Business Central-investeringer om at komme hurtigere i gang med kerneopgaverne, hvad enten I er nye eller eksisterende brugere. 

Ud fra mantraet Bedre med Microsoft 365 leveres yderligere muligheder til Business Central og Teams-oplevelsen, mens integrationen med Microsoft Power Platform og herunder Power BI styrkes.

Endelig og ikke mindst fortsættes udvidelsen af lande og regioner.

Kontakt din konsulent og hør mere om, hvilken betydning det får for jeres system >

 

Et nyt mindset

Tidligere var en ERP opgradering en større opgave, med op til fem års interval. Men sådan er det ikke længere. 

Det er nu et helt andet mindset, der skal til, i vedligeholdelsen af jeres forretningssystemer. Nu vil der kunne holdes et langt bedre fokus på løbende udvikling, frem for blot vedligeholdelse og I kan planlægge ressourcerne og undgå større driftsforstyrrelser. Taber I pusten over at I nu langt oftere, skal tage stilling til nye funktioner og forbedringer - så kan I overlade det til os. 

Se mere om vedligeholdelses-mulighederne til jeres forretningssystemer 

 

Vi kan hjælpes ad

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed og system til system, hvilke af opdateringerne der er mest relevante eller som får mest betydning for arbejdsdagen.

Derfor tilbyder vi at gennemgå alle funktioner og rådgive jer omkring hvilke forbedringer, der får betydning for jeres forretning. 

Med en Evergreen serviceaftale holder I forretningssystemerne i form. Altid. 

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi sammen holder jeres forretningssystemer i form

keyboard_arrow_up