Microsoft Dynamics 365 med PLM, CAD & IoT

9altitudes vokser i Danmark, og byder Econocap velkommen i familien

Et styrket Microsoft-hus med flere eksperter og endnu mere fokus på brancherne

Et stærkt hold

9altitudes styrker positionen i Danmark, og tilføjer Econocap Danmark til gruppen, som i Danmark indtil videre også omfatter Bredana Solutions og Optimate. 

Et stærkt hold

9altitudes styrker positionen i Danmark, og tilføjer Econocap Danmark til gruppen, som i Danmark indtil videre også omfatter Bredana Solutions og Optimate. 

Væksten vil fortsætte i Danmark

Danmark er et vækstmarked for 9altitudes. Samarbejdet med Econocap Danmark passer perfekt ind i gruppens strategi om både at kombinere arbejdet med Microsoft Dynamics 365 platformen med PTC's løsninger indenfor især CAD, PLM og IoT. Dette gør nemlig, at vi som gruppe kan komme med et endnu stærkere tilbud til vores kunder.


”Vores konsulenter har alle arbejdet i industrien, så de forstår hvad vores kunder taler om, og kan derfor sikre forretningsværdien fra deres anvendelse af PTC software og services", siger Bo Rixen, Direktør i Econocap.

Med det nye familiemedlem er 9altitudes nu +150 medarbejdere i Danmark.

Den rette teknologi på det rigtige sted

Econocap arbejder bl.a. med Product Lifecycle Management (PLM), Computer Aided Drafting (CAD), Industrielle IoT løsninger m.v. Det er et godt supplement til de eksisterende tilbud i 9altitudes Danmark, idet vi fremover kan trække på hinandens kompetencer og lave stærke integrationer mellem de forskellige løsninger.

”For os handler det hele om tillid, et delt mål og en fælles værdi – at forstå kundens forretning 100% og dermed sikre en succesfuld implementering af opgaven. Det er dét der skaber resultater. og tilføjer værdi til kundens organisation”, siger René J. Frøkjær CEO for 9altitudes danske aktiviteter - herunder Bredana Solutions og Optimate.

 

Læs mere om Bredana Solutions

 

 

Ambitiøse mål

Med Econocap genererer 9altitudes en konsolideret omsætning på +600 mio. kr. fordelt på ca. 500 ansatte i 5 lande. Gruppen har ambitionen om at vækste yderligere til en omsætning på omkring DKK 1,5 mia. indenfor de næste 3 år -  gennem såvel organisk vækst som yderligere opkøb.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er spørsmål.

keyboard_arrow_up