Microsoft Dynamics 365 til logistik og produktion

Bredana Solutions bliver en del af 9altitudes-gruppen

Et styrket Microsoft-hus med flere eksperter og endnu mere fokus på brancherne

Et stærkt hold

Bredana Solutions er en del af 9altitutes-gruppen og sammen med Optimate, bliver der skabt et stærkt Microsoft-hus med fokus på især logistik- og produktionsområdet.
Vi er stadig de samme og over tid vil I kende os som 9altitudes - en del af Europas største Microsoft hus for B2B logistik- og produktionsvirksomheder. 

Et stærkt hold

Bredana Solutions er en del af 9altitutes-gruppen og sammen med Optimate, bliver der skabt et stærkt Microsoft-hus med fokus på især logistik- og produktionsområdet.
Vi er stadig de samme og over tid vil I kende os som 9altitudes - en del af Europas største Microsoft hus for B2B logistik- og produktionsvirksomheder. 

9altitudes vækster i Danmark med købet af Bredana Solutions

11. maj 2021 - 9altitudes styrker sin position i Danmark og tilføjer Bredana Solutions til gruppen, som i Danmark indtil videre også omfatter Optimate. 9altitudes leverer digitale projekter indenfor primært Microsofts Dynamics 365 platform – ERP, CRM og BI - og er Europas største Microsoft hus til produktionsvirksomheder.

Væksten vil fortsætte i Danmark
Danmark er et vækstmarked for 9altitudes. Samarbejdet med Bredana Solutions passer perfekt ind i gruppens strategi indenfor Microsoft Dynamics 365 platformen, hvor 9altitudes primært arbejder med virksomheder indenfor logistik- og produktionsområdet, og hvor gruppen også ser at væksten vil være de kommende år. 

”Bredana Solutions konsulenter har alle arbejdet i branchen i en række år, så de forstår hvad vores kunder taler om, og kan dermed give den nødvendige professionelle rådgivning. For os handler tingene basalt set om tillid, et fælles mål og værdier, en vellykket implementering af projektet og forståelse af virksomheden vi står overfor. Det er der de gode resultater opnås, og hvor vi tilføjer ’værdi’ til vores kunders organisation", siger Bent Hansen, der er afgående CEO for Bredana Solutions.

Med opkøbet har 9altitudes nu +125 konsulenter i Danmark.

Den rette teknologi på det rigtige sted
Bredana Solutions arbejder bl.a. med Dynamics 365 Business Central (tidl. Navision), hvor Optimate arbejder med Dynamics 365 Finance and Operations (tidl. Axapta). Derfor imødekommer opkøbet 9altitudes ønske om ERP-mæssigt at kunne levere bredt indenfor Microsoft Dynamics 365 platformen, og fortsat indenfor logistik- og produktionsområdet til virksomheder af forskellige størrelser.

”Med opkøbet får vi styrket hele gruppen i Danmark, og især indenfor Dynamics 365 CE, hvor vi nu bliver +20 medarbejdere. Netop nu ser vi utroligt spændende muligheder i Dynamics 365 CE markedet, hvor vi oplever en stærk vækst. Og med det nye samlede team er vi godt repræsenteret på alle områderne af D365-platformen, hvilket stiller os markant stærkere på det danske marked”, siger René J. Frøkjær CEO hos Optimate.

Ambitiøse mål

Med Bredana Solutions genererer 9altitudes en konsolideret omsætning på cirka DKK 550 mio. fordelt på ca. 500 ansatte i 5 lande. Med opkøbet cementerer 9altitudes sit mål om at blive en førende europæisk Microsoft Dynamics-partner. Gruppen har ambitionen om at vækste yderligere til en omsætning på omkring DKK 1,5 mia. indenfor de næste 3 år gennem såvel organisk vækst som yderligere opkøb. 

Hvad betyder det for dig?

Som kunde hos Bredana Solutions fortsætter hverdagen som du kender den. Du vil stadig få den service som du kender - fra de medarbejdere du kender. 

Den eneste forskel er, at vi som en del af 9altitudes får en endnu bredere pulje af specialister, indenfor Dynamics 365 platformen - især indenfor Dynamics 365 CRM og BI-platformen (herunder Power BI).

Overordnet set har vi et stærkt fokus på de samme brancher og udvikler vores produkter og services mod netop jeres forretning. Det tror vi på vil gøre os endnu bedre til at understøtte dig og din virksomhed.

 

 

 

 

Da vi er blevet en del af 9altitudes, er vi nu i familie med Optimate. Det betyder, at vi nu har et endnu stærkere hold af Customer Engagement specialister som står klar til at hjælpe dig og din virksomhed.  

Det fælles samarbejde startede vi, med at samle teamet til en ’kick-off’ for at markere at vi når nye højder. Sammen.

René J. Frøkjær er CEO for de danske aktiviteter og dermed for hhv. Optimate og Bredana Solutions. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er spørsmål.

keyboard_arrow_up