Viden og inspiration til dig

Læs vores nyeste artikler og lær mere om Dynamics 365 med fokus på ERP, CRM og Field Service. 

Tips og råd til dit ERP-projekt

Her får du hjælp til alle de vigtige overvejelser, når I skal have nyt ERP-system

Alle blogartikler

Gør digitaliseringen Evergreen

08.07.2021
Når det går stærkt i den daglige drift, kan det være svært at få tid til det strategiske arbejde.
- Men se med her, hvordan I kan holde kadencen i digitaliseringen.   

Behind the scenes med Bentax

01.07.2021
Vi har samlet 3 af de vigtigste indsigter fra vores mere end 500 ERP-implementeringer. Med fokus på struktur og mennesker giver vi sammen med Bentax de bedste bud på at undgå faldgruberne.  

3 vigtige krav til kvalitetssystemet

16.06.2021
For højkvalitetsprodukter er løbende produktudvikling et vigtigt parameter for at opretholde konkurrencefordelen- og her kan dokumentation fra et kvalitetssystem spille en markant rolle.   

Bredana Solutions bliver en del af 9altitudes

12.05.2021
Sammen med det nye søsterselskab Optimate, bliver der skabt et stærkt Microsoft-hus med fokus på især logistik- og produktionsvirksomheder.  

Fragtintegration som konkurrenceparameter

19.04.2021
Flere ordrer, men mindre ordrer giver flere manuelle fragthåndteringer. Udfordringen er, at det i mange virksomheder betyder et besøg i adskillige forskellige IT-systemer, uden sammenhænge. Her er 3 fordele ved digital sammenhæng i processerne:  

Mixed Reality i servicearbejdet - Er der styr på data?

07.04.2021
Har I svært ved at servicere jeres anlæg ude i verden? Mange bruger nu IoT eller Augmented Reality ved servicearbejde og projekter i udlandet - men hvordan forankres data til det efterfølgende arbejde?  

Kan I håndtere hele kunderejsen i ét system?

09.03.2021
Mange virksomheder er ikke i stand til at håndtere hele kunderejsen - fra lead til loyal kunde. Se hvad du går glip af, hvis ikke dit Field Service system er smeltet godt sammen med CRM-systemet.   

Skal I gå cloud med ERP-systemet?
Her er 5 fordele og 5 (potentielle) ulemper

02.02.2021
Cloud handler ikke om teknik, men derimod om konkurrenceevnen for den moderne produktions- og handelsvirksomhed. Se hvad du skal vide om fordele og ulemper.  

Hvad koster ERP i Microsoft Dynamics 365?

11.01.2021
Her får du overblik over månedlige priser for Dynamics 365 Business Central (ERP). Se også muligheder for konvertering af aktive Dynamics-licenser til nye i Business Central, samt rabatsatsen for opgradering til nye licenser i skyen (SaaS).   

5 myter om ERP i cloud

09.12.2020
Microsoft Azure Cloud er på mange parametre overlegen i forhold til on-premise, hvis du ønsker det bedste sted til dine data, applikationer og services.

Her er 5 myter om ERP i cloud, vi kan punktere én gang for alle.   

Podcast: Sådan bliver virksomheden mere klar til cloud

09.12.2020
Hør om virksomheders drivkræfter og barrierer for at komme i gang med Industri 4.0, og hvordan virksomheder bliver mere parate til cloud-løsninger.  

10 grunde til at vælge Microsoft Dynamics 365 Field Service (hos os)

01.05.2020
Hvorfor egentlig vælge en løsning, hvor Dynamics 365 Field Service er tilført ekstra funktionalitet? Først og fremmest fordi processerne bliver mere skarpe og effektive, og fordi du opnår en mere profitabel forretning. Se 10 årsager her.   

1 2 
keyboard_arrow_up