Viden og inspiration til dig

Læs vores nyeste artikler og lær mere om Dynamics 365 med fokus på ERP, CRM og Field Service. 

Tips og råd til dit ERP-projekt

Her får du hjælp til alle de vigtige overvejelser, når I skal have nyt ERP-system

Alle blogartikler

Fragtintegration er et vigtigt konkurrenceparameter

19.04.2021
Flere ordrer, men mindre ordrer giver flere manuelle fragthåndteringer. Udfordringen er, at det i mange virksomheder betyder et besøg i adskillige forskellige IT-systemer, uden sammenhænge. Her er 3 fordele ved digital sammenhæng i fragtprocesserne:  

Mixed Reality i servicearbejdet - Er der styr på data?

07.04.2021
Har I svært ved at servicere jeres anlæg ude i verden? Mange bruger nu IoT eller Augmented Reality ved servicearbejde og projekter i udlandet - men hvordan forankres data til det efterfølgende arbejde?  

Skal I gå cloud med ERP-systemet? Her er 5 fordele og 5 (potentielle) ulemper.

10.12.2020
Cloud handler ikke om teknik, men derimod om konkurrenceevnen for den moderne produktions- og handelsvirksomhed. Se hvad du skal vide om fordele og ulemper.   

5 myter om ERP i cloud

09.12.2020
Microsoft Azure Cloud er på mange parametre overlegen i forhold til on-premise, hvis du ønsker det bedste sted til dine data, applikationer og services. Her er 5 myter om ERP i cloud, vi kan punktere én gang for alle.   

Podcast: Sådan bliver virksomheden mere klar til cloud

09.12.2020
Hør om virksomheders drivkræfter og barrierer for at komme i gang med Industri 4.0, og hvordan virksomheder bliver mere parate til cloud-løsninger.  

Kan I håndtere hele kunderejsen i ét system?

02.10.2020
Mange virksomheder er ikke i stand til at håndtere hele kunderejsen - fra lead til loyal kunde. Se hvad du går glip af, hvis ikke dit Field Service system er smeltet godt sammen med CRM-systemet.   

Fra NAV til Business Central - få din kodefil før 1. oktober 2020

02.07.2020
Giv dig selv tid og valgmuligheder - få din kodefil før 1. oktober 2020. Så bevarer du muligheden for at opgradere til Business Central version 14, som er et fordelagtigt sted at skifte til fra en NAV-løsning.   

Hvad koster ERP i Microsoft Dynamics 365?

29.05.2020
Her får du overblik over månedlige priser for Dynamics 365 Business Central (ERP). Se også muligheder for konvertering af aktive Dynamics-licenser til nye i Business Central, samt rabatsatsen for opgradering til nye licenser i skyen (SaaS).   

1 2 
keyboard_arrow_up